Balans Cone Training

Verhoog de waarde van je Balans Cone Set,
met deze uitgebreide Balans Cone Training.

Online BALANS CONE TRAINING

Voor professionals die de Balans Cone Set
binnen hun praktijk willen integreren.

Praktisch

Praktische lessen waar je direct mee aan de slag kunt, zodat je met plezier en zelfvertrouwen de balans cones gaat toepassen in de praktijk.

Persoonlijk

Persoonlijke groei, waardoor je de weg vrij maakt voor je eigen succes. De balans cones werken zowel voor je klant/cliënt, als voor jou

Professioneel

Professioneel rendement doordat je als professional minder hard hoeft te werken om resultaat te bewerkstelligen bij je klant/cliënt.

VIDEOLESSEN

Ontvang meer dan 336 minuten videomateriaal in een professionele online omgeving, waardoor het werken met de Balans Cone Set nog leuker en gemakkelijker wordt.

Ontwikkeling

De Balans Cone Training helpt je om je vakkennis als professional verder te verdiepen. Je leert de balans cones moeiteloos te integreren binnen je praktijk of bedrijf.

Meerwaarde

Verhoog de waarde van je set door te leren hoe je de verschillende balans cones kan inzetten. Dit geeft verdieping in je sessies of lessen en brengt balans in werk en leven.

Petra | Coach-Trainer bijpetra.nl

Petra Jacobi
Ondernemerscoach
& Online Trainer

Meer balans in werk en leven

Sinds 2018 werk ik met de complete Balans Cone Set. Dit heeft echt een boost gegeven aan mijn ondernemerschap. Door het inzetten van de cones hoefde ik veel minder hard te werken om resultaat te bereiken zoals:

Mooie en vooral hele waardevolle ontwikkelingen die ik jou ook gun. Daarom heb ik deze unieke online Balans Cone Training ontwikkelt, waarbij ik je leer hoe je maximaal rendement uit je Balans Cone Set kan halen. Wil je daarvan profiteren?

Balans Cone Training bijpetra.nl

Moeiteloos werken met de Balans Cones

Zo’n Balans Cone Set is natuurlijk prachtig, maar als je geen idee hebt welke kleuren je wanneer kan inzetten, dan mis je heel veel waardevolle kennis en doe je je investering eigenlijk tekort.

Met de Balan Cone Training vergroot je je productkennis en word je vanzelf een echte Balans Cone professional. Je haalt de maximale ondersteuning uit je set, doordat je de producten steeds beter leert kennen.

Dit maakt werken met de balans cones tot een feestje, zowel voor jou als voor je cliënt. Doe er je voordeel mee. 

12 chakras uitgelicht

Vergroot je kennis over de verschillende chakra’s en hoe de balans cones daarop aansluiten. De twaalf balans cones in je set zijn elk verbonden met een eigen chakra.

Een chakra is een energetisch centrum ook wel knooppunt dat zich in het fysieke of etherische deel van je lichaam bevindt.

In de Balans Cone Training komen alle twaalf chakra’s uitgebreid aan bod. Je leert in welke situaties of bij welke thema’s je de cones kunt inzetten om een gezonde doorstroom van levensenergie in het bijbehorende chakra te bevorderen. 

logo Bijpetra.nl

Reviews

Ik ben superblij met mijn cones en alles wat daarbij komt. Toegang tot en navigeren door de online Balans Cone Training werk heel intuïtief. Ik kijk er naar uit om de hiermee aan de slag te gaan.
De online Balans Cone Training ziet er vet gelikt uit! Ik ben helemaal happy met mijn aanschaf van de complete Balans Cones Set inclusief accessoires en deze toffe Balans Cone Training. Kippenvel, zo vet gaaf!
Rekha Sardjoe
Reikitherapeut
Deze review positie wordt naar alle waarschijnlijkheid binnenkort opgevuld. 🙂  Deze review positie wordt binnenkort opgevuld. 🙂 Deze review positie wordt binnenkort opgevuld. 🙂 
Sylvia
Traumatherapeut

Interesse in de balans cone training?

Veel gestelde vragen beantwoord in de onderstaande video

Start de training

Ben je enthousiast over de mogelijkheden die de online Balans Cone Training je biedt? Meld je vandaag nog aan en ontvang onbeperkt toegang tot jouw Balans Cone Training.

  1. Klik op de ‘inschrijfbutton’.
  2. Vul je gegevens in.
  3. Voltooi de betaling.

Je ontvangt (binnenkort automatisch, maar nu nog handmatig binnen 24 uur) toegang tot de complete Balans Cone Training. 

Heb je vragen?

Heb je vragen of twijfel je nog ergens over? Je bent helemaal welkom om al je vragen aan me voor te leggen. Ik help je graag om je aankoopbeslissing zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Maak gerust een belafspraak
Stuur me een app of mail met: je naam, telefoonnummer, hulpvraag en wanneer ik je het beste kan bereiken. Dan neem ik contact met je op om je vragen te beantwoorden.

Samenvatting bestelling tonen
€395,00
Product Subtotaal
Balans Cone Training  × 1 395,00
Subtotaal 395,00
Totaal 395,00

Klanteninformatie

Factuurgegevens

Nederland

Betaling

  • Selecteer je bank

Je persoonsgegevens worden gebruikt voor het verwerken van je bestelling en het optimaliserej van het bestelproces. Lees hier meer over in het privacybeleid Bij Petra

Je bestelling

Product Subtotaal
Balans Cone Training  × 1 395,00
Subtotaal 395,00
Totaal 395,00